Meer weten over fietsaccurevisie? Kom op 9 mei kijken in Tilburg

Laatste update 22 april 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u weten hoe fietsaccurevisie in zijn werk gaat? Kom dan op maandagochtend 9 mei een kijkje nemen bij Heskon in Tilburg. BOVAG heeft vorig jaar een aandeel genomen in dit gespecialiseerde bedrijf, dat accu’s reviseert voor BOVAG Fietsaccurevisie. 

Met BOVAG Fietsaccurevisie kunt u klanten een betaalbaar en duurzaam alternatief bieden voor een nieuwe accu. Alle energiecellen van de accu worden vervangen om de volledige capaciteit terug te krijgen of zelfs te verhogen. Een goede optie, zeker nu nieuwe accu’s lastig verkrijgbaar zijn. U kunt ook ingeruilde e-bikes voorzien van een gereviseerde accu, waarbij de fiets een tweede leven kan beginnen bij een nieuwe eigenaar. BOVAG Fietsaccurevisie geeft daarbij twee jaar garantie op de accu. Een goede kans voor u als BOVAG-bedrijf om meer omzet te genereren! Bij het bedrijfsbezoek aan Heskon kunt u met eigen ogen zien hoe het revisieproces eruit ziet. 

Rondleiding 

Op maandag 9 mei bent u om 9.30 uur van harte welkom bij Heskon in Tilburg (Enschotsestraat 56). In ongeveer twee uur krijgt u een rondleiding door het bedrijf en laat eigenaar Hannes de Jong zien hoe het proces van fietsaccurevisie in zijn werk gaat: van het testen van de accu en het vervangen van de energiecellen tot de eindcontrole. Uiteraard is er ook ruimte om uw vragen te stellen. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de onderstaande button. Er kunnen 25 personen deelnemen aan het bedrijfsbezoek, dus meld u snel aan als u er bij wilt zijn! Als er veel animo is, wordt er in het najaar een tweede bedrijfsbezoek georganiseerd. 

Meld u hier aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring