Meer grip op uw financiën? Kom dan naar de Ledenbijeenkomst voor rijscholen 

Laatste update 05 april 2022 Leestijd: 3 min

Is het beheer van uw financiën niet uw sterkste eigenschap? Dan kan het geen kwaad om de workshop financieel management van Innovam bij te wonen, tijdens de Ledenbijeenkomst voor BOVAG-rijscholen op 20 april. U leert de belangrijkste kengetallen begrijpen die essentieel zijn om uw bedrijf te managen. De ledenbijeenkomst vindt plaats bij De Weerd Verkeersopleidingen in Apeldoorn en biedt naast de workshop een boeiend programma rondom het thema ‘gezonde werkomstandigheden’. Leer bijvoorbeeld hoe u voorkomt dat medewerkers uitvallen door te veel zitten en stress. Ook is er aandacht voor digitale veiligheid – ook voor kleinere bedrijven een groeiend gevaar. Lees meer over deze workshop en over het gehele programma, en meld u aan.

De ledenbijeenkomst wordt gehouden van 17.00-22.00 uur en dit kunt u allemaal verwachten:
  • Korte algemene ledenvergadering met herbenoemingen voor het afdelingsbestuur en de BOVAG Ledenraad. 
  • Workshops rond het thema ‘Werken aan gezonde arbeidsomstandigheden’: We geven vier workshops waarvan u er twee kunt volgen. Een daarvan is ‘Financieel management’ (lees hieronder meer).  
  • Gastspreker Archie M. Harrison: Amerikaanse onderzoeker die in opdracht van enkele Nederlandse vakbonden onderzoek heeft gedaan naar de arbeidsomstandigheden in de rijscholenbranche. Harrison presenteert zijn bevindingen en vier verbeterscenario’s. 
  • Smakelijk diner, een netwerkborrel en volop de tijd om bij te praten.  

Workshop financieel management: uw financiën op orde

Kleinere rijschoolhouders voeren meestal zelf de gesprekken met de accountant en financiële adviseurs, omdat zij daarvoor geen medewerker in dienst hebben. Voelt u zich in dit soort gesprekken een gelijkwaardige gesprekspartner of lijkt het juist alsof u eigenlijk de taal niet spreekt? Dan is deze workshop van Innovam iets voor u! Om de financiën van uw bedrijf goed te kunnen managen, is het namelijk essentieel dat u deze begrijpt. Dat u weet wat de belangrijkste financiële kengetallen van uw bedrijf zijn en hoe u ze goed interpreteert. Interessant? Wees er dan bij!

Benieuwd naar de andere drie workshop? Lees meer op mijn.bovag.nl/ledenbijeenkomstrijscholen

Aanmelden  

Wilt u een van de workshops volgen? Meld u dan snel aan, voordat ze vol zitten! Aanmelden kan via de gele knop hieronder. De ledenbijeenkomst biedt plek aan maximaal 100 personen, dus wees op tijd. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.  
 
Meld u aan voor de ledenbijeenkomst

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring