Kom ook naar de regiobijeenkomsten van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven in juni

Laatste update 25 april 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven organiseert drie bijeenkomsten verspreid over Nederland: op 8 juni in Zwolle, 9 juni in Best en 15 juni in Bunnik. Tijdens deze drie avonden wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. In gezellige café-setting wordt u op de hoogte gebracht van actualiteiten in de branche en dossiers waar BOVAG mee bezig is. Daarnaast kunt u bijpraten met collega-ondernemers onder het genot van een drankje. Het programma start om 19.30 uur en vanaf 20.45 uur is er een gezellige borrel. Bent u er ook bij? 

Afdelingsvoorzitter Henk van den Helder en branchemanager Marjolijn Spoorenberg praten u tijdens de regiobijeenkomsten bij over bijvoorbeeld:
  • Elektrificatie: er komen steeds meer elektrische auto’s én huurauto’s in Nederland. Hoe snel gaat de brandstoftransitie en wat komt er op de verhuurbranche af? We delen de resultaten uit een nieuw scenario-onderzoek. 
  • Preventie: BOVAG onderhoudt nauwe banden met de politie in de aanpak van criminaliteit in de branche. Er is iemand van de politie aanwezig om te praten over criminaliteitspreventie en om ervaringen en tips te delen. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
  • Digitale criminaliteit: deze vorm van criminaliteit is een steeds grotere zorg in de mobiliteitsbranche. Wat kunt u doen om uw verhuur- of deelbedrijf te beschermen tegen hacking of ransomware?

Data en locaties: 

  • 8 juni: Stadion PEC Zwolle (met uitzicht op de middenstip!)
  • 9 juni: ’t Boshuys in Best 
  • 15 juni: BOVAGhuis in Bunnik 

Aanmelden

Kijk voor het volledige programma op mijn.bovag.nl/regiobijeenkomstenverhuur of meld u direct aan via de onderstaande button.

Meld u aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring