Aftellen naar het BOVAG Brandstofdebat, reserveer de laatste stoelen

Laatste update 05 april 2022 Leestijd: 2 min

Wilt u weten wat de brandstoffen van de toekomst worden? Of alles elektrisch wordt, of hernieuwbare brandstoffen nog wel nodig zijn en of waterstof nog steeds zo veelbelovend is? Kom dan naar het BOVAG Brandstofdebat op woensdagmiddag 13 april in DeFabrique in Utrecht. Als u zich voor het weekend aanmeldt, bent u nog verzekerd van een plek.  

Het BOVAG Brandstofdebat geeft antwoord op de meest prangende vraag van dit moment: wat wordt de koers van de brandstoftransitie? Sleutelfiguren binnen de overheid, van oliemaatschappijen, autofabrikanten, leveranciers én ondernemers gaan hierover in debat. Zij bespreken in drie rondes de toekomst van hernieuwbare brandstoffen, EV en waterstof. Ook presenteert BOVAG een kersvers onderzoek, waarin drie scenario's zijn onderzocht en dat aantoont dat de markt van benzine, diesel en LPG tot 2030 al fors zal afnemen. 

We spreken ook met Han ten Broeke (voorzitter van BOVAG) en met Jasmin Schous (EU-coördinator Duurzame Mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat) over onder andere Fit for 55, het Europese maatregelenpakket dat moet zorgen dat in 2030 55 procent minder emissie wordt uitgestoten dan in 1990. De regie van het Brandstofdebat is in handen van energiedeskundige Remco de Boer. 

Het inhoudelijke programma duurt van 15.00 – 16.30 uur en aansluitend is er een netwerkborrel. Wilt u erbij zijn? Bekijk het volledige programma en meld u aan!

Programma & aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring