Verhuurbedrijven nu beter vindbaar op viaBOVAG.nl

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

De vernieuwing van de homepagina van viaBOVAG.nl zorgt ervoor dat verhuurbedrijven nu beter zichtbaar zijn op het mobiliteitsplatform. Op de homepage kunnen consumenten bij de diensten van viaBOVAG.nl nu doorklikken naar de pagina over een auto huren. Daar komen ze direct bij de zoekmodule, waar een verhuurbedrijf in de buurt opgezocht kan worden. De statistieken laten nu al zien dat de helft van de websitebezoekers vanaf daar doorklikken naar een website van een verhuurbedrijf. Dat is dus positief nieuws voor u! 

Bent u nu al benieuwd hoeveel klanten via viaBOVAG.nl op uw website komen? Als u Google Analytics gebruikt kunt u dit terugzien in uw statistieken, dankzij een ‘label’ dat de websitebouwers aan de zoekmodule hebben gegeven.    

ViaBOVAG.nl is het online platform van en voor BOVAG-bedrijven om hun producten te verkopen: auto’s, fietsen, motoren, caravans, vouwwagens en campers. Sinds september is daar ook de allereerste dienst bijgekomen: huren. Een mooie eerste stap om de verhuurbranche en viaBOVAG.nl aan elkaar te verbinden en om huren te promoten onder consumenten via dit branchebrede platform. Lees ook:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring