Verhuur nu ook op viaBOVAG.nl

Laatste update 10 september 2021 Leestijd: 3 min

viaBOVAG.nl staat bekend als online platform van en voor BOVAG-bedrijven om hun producten te verkopen: auto’s, fietsen, motoren, caravans, vouwwagens en campers. Maar vanaf deze week komt daar de allereerste dienst bij: huren. Er staat nu een nieuwe functionaliteit live op viaBOVAG.nl. Een zoekmodule om een verhuurbedrijf in de buurt te vinden. 

Corona 

Tijdens de coronacrisis heeft BOVAG een Post Corona Werkgroep in het leven geroepen. Een denktank van BOVAG-specialisten en leden van verschillende afdelingen, waaronder de voorzitter van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven Henk van den Helder, die samen hebben nadacht over de periode na de pandemie. Welke tools heeft BOVAG in handen om zwaar getroffen leden extra te helpen door deze crisis heen te komen? Zo ontstond ondermeer het idee voor de introductie van huren op viaBOVAG.nl door middel van een bedrijvenzoeker. Een idee dat is opgepakt door viaBOVAG.nl en staat inmiddels live.

Uw bedrijf in bedrijvenzoeker

De bedrijvenzoeker is te vinden op het autogedeelte van viaBOVAG.nl, waar het huren van een auto wordt geïntroduceerd als ideale optie voor tijdelijke vervoer en als flexibel alternatief. Naast de bedrijvenzoeker vindt de consument hier content over de voordelen van huren en de zekerheden van een BOVAG-verhuurbedrijf. Een mooie eerste stap om de verhuurbranche en viaBOVAG.nl aan elkaar te verbinden en om huren te promoten onder consumenten via dit branchebrede online platform. 

Toekomstplannen 

Er zijn verschillende ideeën om deze dienstverlening in de toekomst verder uit te breiden op viaBOVAG.nl, zodat huren (en shortlease) een prominentere plek kan krijgen op de website. Daarvoor wordt dit najaar een klankbordgroep opgericht, waarin ook leden kunnen meepraten over de mogelijkheden van huren op viaBOVAG.nl. Wilt u ook meepraten en namens de afdeling hierover meedenken? Laat dit dan weten door te mailen naar verhuur@bovag.nl

Controleer uw bedrijfspagina

De bedrijvenzoeker toont op dit moment drie categorieën: het huren van een auto, bestelauto en aanhangwagen. Dit zijn nu nog de categorieën met de beste dekking en het grootste aanbod. In de toekomst kan dit worden uitgebreid. De manier waarop uw bedrijf in de bedrijvenzoeker wordt getoond en voor welke categorieën is afhankelijk van uw registratie als lid bij BOVAG. In uw persoonlijk BOVAG-profiel kunt u zelf aanvinken welke vervoerscategorieën u aanbiedt. Mist u één of meerdere categorieën, die u wel aanbiedt? Dan kunt u dit zelf aanpassen via mijn.bovag.nl. Vergeet niet eerst in te loggen en ga dan naar de pagina met producten en diensten van verhuur- en deelautobedrijven. Wilt u checken of de rest van uw bedrijfsinformatie klopt, zoals vestigingsadres (conform uw KvK-inschrijving)? Dat kan op uw algemene ledenpagina

Vragen hierover? Stuur dan een mail naar verhuur@bovag.nl of bel met BOVAG Ledenadvies: (030) 659 53 00.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring