RODI Caravan 2021: vul hem op tijd in 

Laatste update 23 september 2021 Leestijd: 3 min

De RODI-vragenlijst is deze week voor de tweede keer per e-mail verstuurd naar caravandealers. Heeft u hem nog niet ingevuld? Doe dit dan alsnog en stuur de vragenlijst zo snel mogelijk ingevuld retour. U heeft nog een week, RODI Caravan 2021 sluit op 3 oktober.  

RODI Caravan 2021 wordt gehouden op verzoek van het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. Het afdelingsbestuur wil inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie dealer-importeur. Daarom kijkt het onderzoek terug op de afgelopen twee jaar, het gaat dus om een breder beeld dan alleen van de achterliggende coronaperiode en bijbehorende problematiek. Hierbij kijken we naar zowel pluspunten als aandachtspunten.  

RODI Caravan 2021 moet wat BOVAG betreft bijdragen aan een optimaal ondernemersklimaat voor zowel dealers als fabrikanten/importeurs. Afhankelijk van de uitkomsten van RODI Caravan 2021 zal het bestuur per merk bekijken of vervolgstappen nodig zijn en welke rol voor BOVAG hierin wenselijk is. Mocht het zover komen dan nemen we die vervolgstappen uiteraard in samenspraak met leden die het aangaat. Om te beginnen worden de uitkomsten november 2021 gepresenteerd op het jaarcongres tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. Mocht de actualiteit het niet toelaten, bijvoorbeeld door wijzigend coronabeleid, dan zal BOVAG de uitkomsten van RODI Caravan 2021 dit najaar op een alternatieve manier met leden delen. Lees meer over RODI Caravan 2021

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen?  

Heeft u op 13 september of 20 september geen e-mail over RODI Caravan 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Check dan eerst even uw spambox, het is mogelijk dat de e-mails daarin zijn beland. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een e-mail.  

Vragen?  

Voor technische vragen en problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u met onderzoek@bovag.nl contact opnemen of bellen met BOVAG Ledenadvies (030 659 53 00). Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Caravan 2021? Stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl.   

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring