Maandag 13 september start RODI Caravan 2021  

Laatste update 10 september 2021 Leestijd: 3 min

Alle Nederlandse caravandealers ontvangen aanstaande maandag 13 september per e-mail een uitnodiging van BOVAG Onderzoek om RODI Caravan 2021 in te vullen. RODI staat voor relatieonderzoek dealer-importeur en brengt in kaart hoe de samenwerking tussen beide partijen verloopt. Dit onderzoek wordt gehouden op verzoek van het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. De e-mailadressen zijn aangeleverd door de belangrijkste caravanfabrikanten en -importeurs die allemaal hun medewerking hebben verleend aan de totstandkoming van dit onderzoek. Invullen kan tot en met 3 oktober. 

Alle caravandealers worden uitgenodigd om RODI Caravan 2021 in te vullen, ook dealers die geen lid zijn van BOVAG. Hoe meer dealers meewerken aan het onderzoek, hoe nauwkeuriger ons beeld. Het bestuur wil zo inzichten opdoen en concreet maken wat er speelt in de relatie dealer-importeur. RODI kijkt terug op de afgelopen twee jaar, het gaat ons dus om een breder beeld dan alleen van de achterliggende coronaperiode en bijbehorende problematiek. Afhankelijk van de uitkomsten zal het afdelingsbestuur per merk bekijken of vervolgstappen nodig zijn en welke rol voor BOVAG hierin wenselijk is. Mocht het zover komen, dan nemen we die vervolgstappen uiteraard in samenspraak met de leden die het aangaat. Als de actualiteit het toelaat, worden de uitkomsten van RODI Caravan 2021 in november gepresenteerd tijdens het jaarcongres voor de kampeerbranche.  

Lees meer over RODI Caravan 2021 

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen?  

Heeft u op 13 september geen e-mail over RODI Caravan 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Check dan eerst even uw spambox, het is mogelijk dat de e-mail daarin is beland. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een e-mail.  

Vragen?  

Voor technische vragen en problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u met onderzoek@bovag.nl contact opnemen of bellen met BOVAG Ledenadvies (030 659 53 00). Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Caravan 2021? Stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring