Praktische hulp bij verbeteren van uw aftersalesresultaten

Laatste update 15 september 2021 Leestijd: 3 min

Het dagelijks werk slokt u op en u ziet en voelt dat sommige dingen in uw bedrijf anders kunnen of moeten, maar hoe? En misschien ook: wanneer? Het programma Werken aan Aftersales kan u hierbij helpen. Het zoomt in op alle processen in uw werkplaats, kijkt kritisch naar de communicatie op de werkvloer, maakt prestaties inzichtelijk en coacht leidinggevenden in het beter grip krijgen op hun aftersalesresultaten.  

Veel ondernemers komen er simpelweg niet aan toe om hun bedrijf eens goed van een afstandje te bekijken en te zien of ze meer uit hun bedrijf kunnen halen. En als ze dat wel hebben: waar begin je dan? Het programma Werken aan Aftersales kan u hierbij helpen. Het is een samenwerking tussen Innovam en BOVAG en is opgebouwd in drie fasen: 
  1. Analyse van de processen in de werkplaats 
  2. Herinrichten van de werkprocessen 
  3. Coachen van leidinggevenden 
Werken aan Aftersales is dus geen theorie, maar heel praktisch opgezet. Het is bedoeld voor dealers en autobedrijven met minimaal acht medewerkers in de aftersales. Een aantal BOVAG-bedrijven heeft het programma al doorlopen en is er enthousiast erover. Zij vertellen er onder ander over in de BOVAGkrant die eind september bij u op de deurmat valt. 

Wat levert het u op? 

Wanneer u het programma doorloopt, heeft u inzicht in hoe u uw werkplaatsprocessen had ingericht en weet u hoe u deze zo efficiënt mogelijk zou kunnen inrichten. Dat heeft weer als gevolg dat u een hogere productiviteit krijgt in uw werkplaats. Door betere processen en doordat er ook wordt gekeken naar de communicatie op de werkvloer, zal naar verwachting de medewerkerstevredenheid omhoog gaan. Dit alles bij elkaar zorgt voor een hogere klanttevredenheid. 

Of bekijk hieronder de ervaring met Werken aan Aftersales van Jeroen, servicemanager van Opeldealer Van der Linden Van Sprankhuizen:

 

Nog niet overtuigd of het ook wat voor u is? Lees hier de vijf redenen waarom Werken aan Aftersales ook u kan helpen.

Kijk voor nog meer informatie en aanmelden op de website van Innovam.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring