ViaBOVAG.nl nu ook open voor auto’s zonder garantie

Laatste update 11 april 2024 Leestijd: 2 min

Sinds deze week is het mogelijk om ook auto’s zonder garantie op viaBOVAG.nl te plaatsen. Dat sluit aan bij de praktijk in de showrooms van BOVAG-leden en geeft hen de mogelijkheid om voortaan hun hele voorraad op de eigen occasionsite te plaatsen. De BOVAG Omruilgarantie blijft verplicht op viaBOVAG.nl. En uiteraard is en blijft viaBOVAG.nl exclusief voor BOVAG-bedrijven. 

Nu BOVAG-bedrijven ook hun auto’s zonder garantie op viaBOVAG.nl kunnen plaatsen, hoeven zij niet langer uit te wijken naar andere occasionsites. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van veel BOVAG-leden in vervulling. 

Meer traffic en leads

Het toelaten van deze auto’s zorgt er ook voor dat viaBOVAG.nl een bredere bezoekerscategorie kan bedienen en dat zorgt voor meer traffic en meer leads op viaBOVAG.nl. En onderscheidend blijft de site ook, want het is de enige occasionsite waar uitsluitend BOVAG-bedrijven op mogen adverteren. En waar consumenten dus altijd kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van BOVAG. Die onder meer wordt ingevuld door BOVAG Hulp bij Klachten en de BOVAG Omruilgarantie. Ook de bekende optionele BOVAG-zekerheden zoals 100% Onderhouden en de BOVAG Afleverbeurt blijven een belangrijke rol spelen op de website.  

Hoger in de zoekresultaten

Auto’s mét garantie worden door viaBOVAG.nl hoger getoond in de standaard sortering van de zoekresultaten ('Beste resultaten') dan voertuigen zonder garantie. Het blijft daarom de moeite waard om auto’s waar mogelijk mét garantie aan te bieden op viaBOVAG.nl. 

VMS

BOVAG-leden van wie het aanbod zonder BOVAG Garantie geblokkeerd werd, vinden hun aanbod nu automatisch terug op viaBOVAG. BOVAG-leden van wie hun VMS een deel van het aanbod als niet voor viaBOVAG.nl heeft aangemerkt, kunnen dat zelf aanpassen in hun VMS.

De meestgestelde vragen plus antwoorden vind je hier:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring