Nu al recordaantal deelnemers WinterWasWeken, doet u ook mee?

Laatste update 15 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Al meer dan negentig autowas- en poetsbedrijven doen mee aan de BOVAG WinterWasWeken in januari 2022. Dat is nu al een record. Tijdens deze actie wordt het belang van auto’s wassen in de winter onder de aandacht van de consument gebracht. Klanten maken in de maand januari bij elke was- of poetsbeurt kans op mooie prijzen. BOVAG ondersteunt de actie met een landelijke reclamecampagne. Profiteer daarvan en meld u aan! 

Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt tijdens de WinterWasWeken een kanskaart met een unieke code. Wanneer de klant deze code op de speciale actiesite winterwasweken.nl registreert, maakt hij kans op fantastische prijzen. Bijvoorbeeld een auto naar keuze van € 10.000,-. Daarnaast wordt iedere deelnemer sowieso beloond met een prijs, namelijk een tweede kaartje gratis op een dagje uit naar keuze of een van de andere altijd prijs-prijzen. Naast het vastgestelde prijzenpakket is het ook mogelijk om zelf prijzen aan uw klanten beschikbaar te stellen. 

Landelijke reclamecampagne

BOVAG ondersteunt de actie met publiciteit en een landelijke reclamecampagne. Voorafgaand aan de WinterWasWeken ontvangt u een toolkit met promotiematerialen, waarmee u kunt promoten dat u deelneemt. Denk aan een voorbeeld-persbericht, poster en banners. Daarmee wordt het bereik van de actie nog groter. 

Enthousiast? Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/winterwasweken en meld u zo snel mogelijk aan!

Meld u direct aan
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring