Nog 3 dagen om RODI Caravan 2021 in te vullen 

Laatste update 01 oktober 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG houdt momenteel een relatieonderzoek dealer-importeur (RODI) onder de Nederlandse caravandealers. Alle dealers, ook niet-leden, hebben de afgelopen weken tweemaal via e-mail een uitnodiging gekregen om de RODI-vragenlijst in te vullen. Nog niet iedereen heeft dat gedaan. Heeft u hem nog niet (volledig) ingevuld? Doe dit dan alsnog snel. U heeft nog drie dagen, RODI Caravan 2021 sluit op zondag 3 oktober. Dank! 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk caravandealers RODI Caravan 2021 invullen. Hoe meer dealers meewerken aan het onderzoek, hoe nauwkeuriger ons beeld. Uw bijdrage is dus belangrijk. Deelnemen kan via de link die u per e-mail heeft ontvangen. Deze e-mail komt van BOVAG Onderzoek. 

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen? 

Heeft u op 13, 20 en 29 september geen e-mail over RODI Caravan 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Check dan eerst even uw spambox, het kan goed zijn dat de e-mails daarin zijn beland. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een e-mail. 

Meer info

Dit onderzoek wordt gehouden op verzoek van het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. De e-mailadressen zijn aangeleverd door de belangrijkste caravanfabrikanten en -importeurs die allemaal hun medewerking hebben verleend aan de totstandkoming van dit onderzoek. Meer weten? Lees meer over RODI Caravan 2021 

Voor technische vragen en problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u met onderzoek@bovag.nl contact opnemen of bellen met BOVAG Ledenadvies (030 659 53 00). Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Caravan 2021? Stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring