Looptijd RODI Caravan verlengd tot 25 oktober

Laatste update 15 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Voor een optimale respons is de looptijd van RODI Caravan 2021 verlengd. Het relatieonderzoek dealer-importeur loopt in een periode dat de caravandealers het nog steeds razend druk hebben. Om meer dealers de gelegenheid te geven de RODI-vragenlijst op hun gemakje in te vullen, is gekozen voor een verlenging van de looptijd. Dus mocht u één van de caravandealers zijn die het onderzoek nog niet (of niet volledig) heeft ingevuld? Doe dit dan alstublieft alsnog voor 25 oktober! 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk caravandealers RODI Caravan 2021 invullen. Hoe meer dealers meewerken aan het onderzoek, hoe nauwkeuriger ons beeld. Deelnemen kan via de link die u per e-mail heeft ontvangen. Deze e-mail komt van BOVAG Onderzoek en is gisteren (donderdag 14 oktober) opnieuw verstuurd. 

Geen e-mail van BOVAG Onderzoek ontvangen? 

Heeft u 14 oktober geen e-mail over RODI Caravan 2021 van BOVAG Onderzoek ontvangen? Check dan eerst even uw spambox, het kan goed zijn dat de e-mail daarin is beland. Niet tussen uw spam? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@bovag.nl. Dan checken we wat er mis gaat en ontvangt u alsnog een e-mail. 

Meer info

Dit onderzoek wordt gehouden op verzoek van het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven. De e-mailadressen zijn aangeleverd door de belangrijkste caravanfabrikanten en -importeurs die allemaal hun medewerking hebben verleend aan de totstandkoming van dit onderzoek. Meer weten? Lees meer over RODI Caravan 2021

Voor technische vragen en problemen bij het doorlopen van de vragenlijst kunt u met onderzoek@bovag.nl contact opnemen of bellen met BOVAG Ledenadvies (030 659 53 00). Heeft u geen technische maar een algemene vraag over RODI Caravan 2021? Stel deze dan per e-mail via caravancamper@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring