Kijk vanavond mee om 19.30 uur: BOVAG bij talkshow ‘Ben jij voorbereid op cybercriminaliteit?’ 

Laatste update 12 oktober 2021 Leestijd: 2 min

Het ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert iedere avond van de Week van de Veiligheid een talkshow over het thema van de dag. Vanavond gaat presentator Ewout Genemans in gesprek met onder meer BOVAG, MKB-Nederland en VNO-NCW om te praten over hoe we de branche beter bestand kunnen maken tegen cybercriminaliteit. De talkshow is live te volgen om 19.30 uur. Later terugkijken kan ook!  

Vanavond vertelt een ondernemer tijdens de talkshow ook hoe hij slachtoffer werd van cybercriminelen en daardoor niet meer bij zijn bestanden kon. Een expert geeft tips wat u eenvoudig zelf kunt doen om u en uw bedrijf te beschermen tegen veelvoorkomende cyberdelicten zoals phishing, CEO- en identiteitsfraude. Wilt u ook meer weten over hoe u zich beter kunt beveiligen tegen cybercrime?

Kijk deze talkshow terug: 

Vier talkshows

Van 11 t/m 15 oktober is het de Week van de Veiligheid. Deze week staat in het teken van veilig ondernemen en het (cyber)criminelen zo moeilijk mogelijk maken. In vier talkshows gaat Ewout Genemans (onder andere bekend van Bureau Burgwal en Bureau 040) in gesprek met ondernemers, experts en ervaringsdeskundigen over cybercriminaliteit, overvallen, ondermijning en geweld. Kijk voor meer informatie over de landelijke Week van de Veiligheid op maakhetzeniettemakkelijk.nl/week-van-de-veiligheid. BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven doet deze week mee met een eigen programma, kijk daarvoor op mijn.bovag.nl/weekvandeveiligheid

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring