BOVAG ontvangt enthousiaste bezoekers op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Laatste update 15 oktober 2021 Leestijd: 2 min

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs heeft dit jaar bijna 35.000 bezoekers getrokken. Dit jaar was BOVAG in samenwerking met NKC aanwezig op het binnenterrein van de Jaarbeurs om consumenten onder begeleiding van een BOVAG-instructeur caravan of camper te leren rijden.

Langs verschillende proeven op het parcours konden deelnemers hun kunsten vertonen. In vijf dagen heeft BOVAG meer dan 120 proefritten verzorgd onder het toeziend oog van de toeschouwers die in Utrecht even buiten van de zon kwamen genieten. Op het gezellige BOVAG/NKC-terras konden ze de kunsten volgen van de deelnemers op het parcours.

Voor vele bezoekers waren dit de eerste meters met een caravan of camper. Het doel was mensen te laten ervaren dat het reuze meevalt om met een caravan of camper op pad te zijn, zolang je je aan een aantal basisregels houdt. Hiermee helpen we de consument over een drempel heen. Opvallend waren de positieve reacties en de ambitie van velen om er een vervolg-rijvaardigheidstraining bij een BOVAG-rijschool aan vast te knopen.

Lees ook:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring