Drie gloednieuwe gratis opleidingen voor tankstations en autowasbedrijven

Laatste update 06 mei 2021 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft samen met Innovam drie e-learnings aan het opleidingsaanbod toegevoegd: Bedrijfshulpverlening, Fysieke belasting en Actieve verkoop. Innovam is dé opleider van de mobiliteitsbranche en maakt onderdeel uit van het BOVAG-netwerk. Ondernemers en werknemers van tankstations, autowas- en poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van meer dan vijftig online trainingen, verzorgd door Innovam en de BOVAG Academy. 

Meld u of uw medewerkers direct aan voor een van de nieuwste trainingen: Daarnaast geeft Innovam ook de vier verplichte trainingen voor tankstations: Veilig werken met LPG, Voedselveiligheid 1 en 2, en Veiligheid op en rond het tankstation. Meer informatie: innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven

BOVAG-opleidingsaanbod 

Het ontwikkel- en opleidingsfonds OOTW werd vorig jaar opgeheven Daarom besloot BOVAG vanaf 2021 zelf opleidingen te gaan aanbieden en ontwikkelen en lanceerde de eerste afgelopen april. Een gedeelte van de opleidingen wordt verzorgd door Innovam. Om het aanbod voor tankstations en autowas- en poetsbedrijven nog breder en interessanter te maken, is daarnaast de BOVAG Academy opgezet in samenwerking met online opleider Skills Town. Dat aanbod is gericht op zowel ondernemers als medewerkers en omvat nu al meer dan vijftig online opleidingen, variërend van e- en we-learnings tot webinars en van werkplekleren tot persoonlijke en talentscans. Dit aanbod wordt in de toekomst verder uitgebreid en aangepast op de wensen van BOVAG-leden, waarvoor een klankbordgroep is ingesteld.

Gratis voor leden, ook voor poetsbedrijven

De opleidingen zijn exclusief en kosteloos te volgen door bij BOVAG aangesloten tankstations en autowas- en poetsbedrijven. Hoewel autopoetsbedrijven onder een andere cao vallen, kunnen BOVAG-autopoetsbedrijven ook kosteloos gebruik maken van dit aanbod. Meer informatie is te vinden op mijn.bovag.nl/opleidingentankwas en inschrijven voor de opleidingen van Innovam en de BOVAG Academy kan via innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring