Opleidingsaanbod voor BOVAG Tankstations, Autowas- en Poetsbedrijven

Laatste update 22 februari 2022 Leestijd: 4 min

01 Nu al meer dan 50 trainingen beschikbaar

BOVAG heeft in april 2021 een geheel vernieuwd opleidingsaanbod voor tankstations en autowasbedrijven gelanceerd. Naast diverse (verplichte) opleidingen biedt BOVAG onder de naam BOVAG Academy ook extra online trainingen aan voor ondernemers, bedrijfsleiders, HR- en verkooppersoneel. Ook BOVAG-poetsbedrijven kunnen hier gebruik van maken. Er zijn nu al meer dan vijftig trainingen, die in de toekomst verder worden uitgebreid.

Op 31 december 2020 is het opleidings- en ontwikkelingsfonds OOTW opgeheven. Dit was de brancheopleider voor tankstations en autowasbedrijven. Vanwege deze beëindiging is BOVAG dit opleidingsaanbod zelf gaan ontwikkelen en biedt het nu samen met Innovam aan. In de mobiliteitsbranche is Innovam dé opleider, die bovendien onderdeel uitmaakt van het BOVAG-netwerk. Daarmee kan BOVAG hoge kwaliteit opleidingen bieden én voegt het meer waarde toe aan uw BOVAG-lidmaatschap. Hoewel BOVAG-autopoetsbedrijven onder een andere cao en opleidingsfonds vallen, kunnen zij toch kosteloos gebruikmaken van dit aanbod.

Opleidingsaanbod stap voor stap uitgebreid

Nu al kunnen bijvoorbeeld onderstaande opleidingen voor tankstations als e-learning gevolgd worden via Innovam:    Dit opleidingsaanbod wordt stapsgewijs verder uitgebreid en afgestemd op de wensen van leden. Dat wordt gedaan in overleg met een klankbordgroep van leden van de afdelingen BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Heeft u of uw medewerker suggesties? Mail deze dan naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.  

Aanmelden

Meer informatie vindt u op innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven of als u klikt op de bovenstaande links. U kunt zich gratis aanmelden, door de opleiding die u wilt volgen toe te voegen aan uw online winkelmandje. Vul vervolgens uw bedrijfsgegevens in (bedrijfsnaam en KvK-nummer) en bevestig uw deelname door af te rekenen bij de kassa. Uw KvK-nummer is gekoppeld aan uw bedrijfsnaam. Zo wordt u herkend als BOVAG-lid en is deelname kosteloos.

  

BOVAG Academy: online trainingen voor u en uw personeel

Om het opleidingsaanbod voor tankstations en autowas- en poetsbedrijven zo breed en interessant mogelijk te maken, is BOVAG de BOVAG Academy gestart. Daarvoor is de samenwerking aangegaan met Skills Town. Deze academy biedt nu al 58 (online) trainingen die zijn gericht op u als ondernemer, maar er is ook een speciaal aanbod voor bedrijfsleiders, HR- en (verkoop)medewerkers in uw bedrijf. Er zijn e-learnings, we-learnings, webinars, werkplekleren (essentials), persoonlijke scans en talentscans. Alle leden van BOVAG Tankstations en BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven kunnen gratis gebruik maken van de BOVAG Academy. Ook het trainingenaanbod van de BOVAG Academy wordt de komende maanden verder aangevuld in samenspraak met de klankbordgroep. Heeft u of uw medewerker suggesties? Mail deze dan naar tankstations@bovag.nl of autowas@bovag.nl.  

Aanmelden

Om u aan te melden voor een opleiding van de BOVAG Academy gaat u naar innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven en klik daar op de button BOVAG Academy. Als u nieuw bent, dan maakt u eerst een account aan voor uw bedrijf. Volg daarvoor de aangegeven stappen. Heeft u al een account? Dan kunt u direct inloggen met uw gegevens. Ook uw medewerkers kunt u gebruik laten maken van de BOVAG Academy. Dat kan door een lijst met medewerkers en hun e-mailadressen aan te leveren. Op de site van de BOVAG Academy staat precies uitgelegd hoe dat werkt.  

Wilt u ook gebruikmaken van het opleidingsaanbod en bent u nog geen BOVAG-lid? Klik dan hier

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring