Opleidingsaanbod voor BOVAG Tankstations, Autowas- en Poetsbedrijven

Laatste update 01 november 2022 Leestijd: 2 min

01 Pitspro Academy

Pitspro Academy is het opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals. Via dit platform biedt BOVAG samen met Innovam diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen aan. Deze zijn kosteloos voor leden van BOVAG én hun medewerkers.

Bij goed ondernemerschap hoort goed werkgeverschap en daar helpt BOVAG u graag bij. Juist in tijden van personeelstekorten is het belangrijk om (extra) zuinig te zijn op de mensen die werken in onze branches. Investeer daarom in de ontwikkeling van uw medewerkers en maak als BOVAG-lid kosteloos gebruik van diverse (online) opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, klantcontact en management.  

Innovam verzorgt de opleidingen die heel toegankelijk, kortdurend en praktijkgericht zijn. In de toekomst kijken we, samen met een klankbordgroep van ondernemers, hoe we het aanbod verder kunnen uitbreiden en optimaliseren. 

Maak een teamaccount aan 

Als werkgever kunt u de activiteiten van uw teamleden op Pitspro.nl monitoren. Handig bij het voorbereiden van uw functionerings- en/of voortgangsgesprekken bijvoorbeeld. Maak daarvoor een teamaccount aan en registreer vervolgens ook al uw medewerkers. 

Neem een kijkje op Pitspro.nl

Download hier de flyer van de Pitspro Academy. 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring