Download: consumentenflyers met tips om schade aan huurvoertuigen te voorkomen

Laatste update 07 mei 2021 Leestijd: 2 min

Uw klant gaat rijdt niet elke dag in een huurauto, -busje of -vrachtwagen. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk. Dit voorkomt schade, met de flinke kosten voor de huurder en natuurlijk een hoop gedoe. BOVAG heeft de twee nieuwe flyers ‘Snelle check voor vertrek’ gemaakt, waarmee uw klant veilig op pad kan. Print ze uit en geef ze mee, leg een flyer in de auto of toon op de balie.  

Flyer auto

De flyer gericht op de huurauto wijst klanten op zeven punten, waaronder het checken van spiegels, de basissystemen, de afstand bij achteruitrijden en inparkeren, en de remweg.  

Download hier de flyer voor huurauto’s:

Flyer bestelbus en vrachtwagen

De flyer voor huurders die op pad gaan met een bestelbus of vrachtwagen geeft negen punten om vooraf te checken, zoals de hoogte en breedte van het voertuig, de dode hoek en de afstand bij achteruitrijden en inparkeren. 

Download hier de flyer voor bestelbus en vrachtwagen:


 

Onderzoek verzekerbaarheid

De flyers zijn opgesteld naar aanleiding van het BOVAG-onderzoek naar de verzekerbaarheid van huurauto’s. Het is een van de stappen waarmee BOVAG leden wil ondersteunen bij de problematiek rondom verzekerbaarheid. Lees hier meer over het BOVAG-onderzoek en de uitkomsten ervan. 

Wij zien graag hoe u deze flyers in de praktijk gebruikt, laat het ons weten via verhuur@bovag.nl. Laat ons ook weten als er nog specifieke wensen zijn op gebied van het informeren van klanten om schade te voorkomen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring