Nieuw: opleidingen ‘Omgaan met agressie en geweld’ en ‘Tabaksverkoop’

Laatste update 01 juni 2021 Leestijd: 2 min

Hoe bereidt u medewerkers in uw tankstation, autowas- of poetsbedrijf zo goed mogelijk voor op een agressieve of gewelddadige klant? En welke kennis moet uw personeel hebben over tabaksverkoop? BOVAG helpt u een handje met twee geheel nieuwe e-learnings, die u en uw medewerkers gratis kunnen volgen. In totaal zijn er meer dan vijftig online trainingen, die door Innovam en de BOVAG Academy worden gegeven. 

BOVAG is vanwege de beëindiging van OOTW zelf opleidingen en trainingen voor tankstations en autowasbedrijven gaan ontwikkelen, samen met brancheopleider Innovam en online opleider SkillsTown. Zo kan BOVAG kwalitatief hoge opleidingen bieden én haalt u nog meer uit uw BOVAG-lidmaatschap. BOVAG-autopoetsbedrijven, die onder een andere cao vallen, kunnen ook gratis gebruik maken van dit uitgebreide opleidingsaanbod.

Meer informatie over de twee nieuwste e-learnings: 

50 online trainingen voor u én uw medewerkers

Naast negen opleidingen die Innovam verzorgt, zijn er onder de naam BOVAG Academy meer dan vijftig trainingen beschikbaar. Die zijn gericht op u als ondernemer, maar ook op verkooppersoneel, HR-medewerkers of bedrijfsleiders. Dit aanbod wordt verder aangevuld in samenspraak met een klankbordgroep van ondernemers.

Kijk voor meer informatie over het gehele opleidingsaanbod op: mijn.bovag.nl/opleidingentankwas of ga direct naar innovam.nl/tankstations-en-autowasbedrijven om u gratis aan te melden. 

Wilt u ook gebruikmaken van het opleidingsaanbod en bent u nog geen BOVAG-lid? Klik dan hier

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring