Nederlandse topartiesten op Nationale Autowasdag, doet u ook weer mee?

Laatste update 15 juni 2021 Leestijd: 2 min

Guus Meeuwis, Typhoon, Roel van Velzen en Kenny B zullen mensen tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli oproepen hun auto te wassen of poetsen bij een BOVAG-bedrijf. Ze doen dat als ambassadeur van de Stichting Muziekids, het goede doel waar deelnemende bedrijven die dag geld voor inzamelen. Helpt u mee om er weer succesvolle dag van te maken? Meld u dan vandaag nog aan!

Als deelnemer aan de actie draagt u op de BOVAG Nationale Autowasdag per was- of poetsbeurt een klein bedrag af aan de Muziekids. Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal € 30.000 in te zamelen.

Hoe werkt het? 

Als u zich aanmeldt, krijgt u van BOVAG vooraf kleurplaten en een spandoek toegestuurd. Ook is er een toolkit beschikbaar waarmee u de actie lokaal onder de aandacht van uw klanten kunt brengen. Op de Nationale Autowasdag vraagt BOVAG u bij elke wasbeurt € 1,- of bij elke poetsbeurt 10 procent van de omzet af te dragen. Om de dag nog leuker te maken, mag u kleurplaten uitdelen. Deze kunnen uw klanten kosteloos opsturen naar BOVAG, waarmee ze kans maken op een dagje uit met het gezin. Na afloop van de actie overhandigt BOVAG een cheque met het ingezamelde bedrag én alle kleurplaten aan Muziekids. Uw naam komt ook op de cheque te staan als u deelneemt. 

Aanmelden

Helpt u mee om er weer succesvolle dag van te maken? Meld u dan vandaag nog aan via de onderstaande button. 

Meld u aan voor de Nationale Autowasdag

Meer informatie en de toolkit vindt u op de website van de Nationale Autowasdag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring