Het BOVAGhuis in Bunnik is weer open! 

Laatste update 30 juni 2021 Leestijd: 2 min

Afgelopen weekend ging Nederland verder van het slot. Al moeten we nog voorzichtig zijn, met de nieuwe versoepelingen hebben we veel bewegingsvrijheid teruggekregen. En daar is BOVAG natuurlijk ook blij mee. Dankzij deze versoepelingen kunnen ook wij weer meer gasten ontvangen in het Bunnikse BOVAGhuis én is sinds deze week ook ons vergadercentrum weer open. Dus hierbij nodigen wij u van harte uit om weer van het BOVAGhuis gebruik te maken.

Als lid kunt u kosteloos gebruik maken van ons atrium, om bijvoorbeeld met een collega of relatie af te spreken. Onze centrale locatie is bovendien handig als u op doorreis bent en een tussenstop wilt maken voor een kop koffie of een broodje. Uiteraard hebben wij ook werkplekken beschikbaar als u langer bij ons wilt blijven. We noemen ons pand niet voor niets het BOVAGhuis: het huis van én voor BOVAG-leden. Van harte welkom dus, de koffie en onze gastvrouwen staan weer voor u klaar!

En zoekt u een locatie om te vergaderen met bijvoorbeeld uw dealervereniging? Ook dat kan bij BOVAG. Tegen gereduceerd tarief kunnen leden gebruik maken van ons vergadercentrum. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over vergaderen in het BOVAGhuis

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring