Ledenvoordelen

Laatste update 29 mei 2019 Leestijd: 5 min

14 Ontmoeten en vergaderen in het BOVAGhuis

Het BOVAGhuis in Bunnik is het huis van alle leden van BOVAG. U bent van harte welkom voor een kop koffie en u kunt kosteloos gebruik maken van het mooie lichte atrium als u met een collega wil afspreken, even een werkplek nodig heeft of voor een kop koffie of een broodje onderweg.

Uiteraard is vergaderen bij BOVAG ook mogelijk, tegen sterk gereduceerd tarief kunt u als BOVAG-lid gebruik maken van het vergadercentrum.

Het huis van de hele mobiliteitsbranche

Het BOVAGhuis ligt centraal in Nederland, direct aan de A12, en 10 minuten met de auto vanaf Utrecht in het plaatsje Bunnik. Snelwegen A27, A28 en A2 zijn binnen 10 minuten van onze vergaderlocatie bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het BOVAGhuis prima te bereiken, station Bunnik ligt op 10 minuten loopafstand, en de streekbussen stoppen op enkele minuten lopen. Het BOVAGhuis is altijd voor iedereen goed bereikbaar. Het BOVAGhuis in Bunnik is dus de ideale locatie in de buurt van Utrecht om branchegenoten te ontmoeten.

Waarom het BOVAGhuis?

  • Ontmoet collega’s uit de branche en de mensen van BOVAG
  • Centraal in Nederland
  • Ruim en multifunctioneel atrium
  • Zalen voor 4 tot 250 personen
  • Gezonde en ambachtelijk maaltijden uit de BOVAGkeuken

BOVAG Keuken

We vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in het BOVAGhuis en het eten uit de BOVAG Keuken helpt daarbij. Elke dag maken wij zelf de verse soepen, broodjes en salades. Het menu wisselt dagelijks en alles wordt in onze eigen keuken gemaakt.

Service met een glimlach

Bij BOVAGkeuken staat persoonlijk benadering, gastvrijheid, meedenkend vermogen, snel schakelen, galant zijn en passie hoog in het vaandel.

Vers en seizoensgebonden

De gezonde en verse gerechten worden elke dag met liefde door ons bereid in de BOVAGkeuken. Het menu wisselt dagelijks en u kunt altijd kiezen uit salades en seizoenslekkernijen.

Herkenbaar en vertrouwd

De BOVAGkeuken heeft een duidelijke eigen stijl en serveert herkenbare gerechten met perfecte smaakcombinaties zonder poespas. Onze vertrouwde gezichten in huis zorgen dagelijks voor een gastvrij onthaal.

Huisgemaakt

Verse soepen, broodjes en salades bereidt de keuken zelf en daarbij is er veel diversiteit in de recepten. Daar zijn we trots op!

Parkeren

Het BOVAGhuis in Bunnik is voorzien van ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor elektrische auto's of plug-in hybrides zijn er speciale oplaadplekken. 

Virtuele tour

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen maar wilt u wel alvast een keer rondkijken in het BOVAGhuis? Bekijk dan onze virtuele tour. Via Google streetview kunt u rondlopen in het BOVAGhuis en alle ruimtes bekijken.

Vergadering? Speciale tarieven voor leden

Het BOVAGhuis in Bunnik biedt een breed scala aan vergaderzalen. Of u nu met 4 personen wilt vergaderen, of een presentatie wilt houden voor 250 personen, het kan in het BOVAGhuis. Voor leden van BOVAG hanteren we speciale tarieven. Voor de volledige menukaart met alle cateringmogelijkheden kunt u terecht op de www.bovag.nl/vergaderen.

De vergaderzalen

Voor leden van BOVAG hanteren we speciale zaalhuurtarieven. Deze kunt u opvragen via vergaderen@bovag.nl. Komt u vaker dan 6 keer per jaar vergaderen dan maken we graag een afspraak met u voor een speciale aanbieding.

In onderstaande tabel staat een overzicht van de zalen in het BOVAGhuis en het aantal mensen dat in de betreffende zaal terecht kan.

  Theater Boardroom Cabaret Carre College U-vorm
Auditorium compleet 250 - 175 - 150 -
Auditorium 1 100 - 80 48 66 38
Auditorium 2 & 3 gecombineerd 100 - 80 48 66 38
Auditorium 2 75 - 60 32 50 24
Auditorium 3 30 - 24 16 20 12
0.17 (Boardroom naast historisch café) - 16 - - - -
0.19 - 20 - - - -
0.20 - 5 - - - -
0.21 - 14 - - - -
0.22 - 10 - - - -
0.23 - 8 - - - -
0.24 - 10 - - - -
Restaurant 75 zitplaatsen - - - - - -

 

Overnachten

Het BOVAGhuis ligt nabij Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Heeft u een avondvergadering dan kunt u gebruik maken van de overnachtingsfaciliteiten van dit hotel. Kijk voor meer informatie op de website van Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Meer informatie en online reserveren

Onze contactgegevens zijn:

030 - 65 95 212
vergaderen@bovag.nl
Kosterijland 15. 3981 AJ, Bunnik

Wilt u een ruimte reseveren? Klik dan hier voor meer informatie.

Kijk ook op de website van BOVAG voor informatie over de vergaderfaciliteiten.

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring