Bijpraatmoment 6 juli: de impact van het nieuwe autobelastingenplan op de verhuursector

Laatste update 23 juni 2021 Leestijd: 1 min

Han ten Broeke (algemeen voorzitter) en Rogier Kuin (manager Public Affairs) van BOVAG geven op dinsdagmiddag 6 juli uitleg aan verhuur- en deelautobedrijven over het autobelastingenplan. BOVAG heeft samen met vier andere organisaties een plan gepresenteerd aan de politiek, waarin zij pleiten voor een nieuw systeem van autobelastingen. Met oog voor de klimaatdoelstellingen worden gehaald én een gezonde automarkt. Wat voor invloed hebben de plannen op verhuur- en deelautobedrijven? 

Tijdens de online bijeenkomst op 3 juni was algemeen voorzitter Han ten Broeke aanwezig om te horen hoe het met verhuur- en deelautobedrijven gaat, en wat hij mee moet nemen in de lobby. Van de aanwezige leden kreeg hij vragen over wat voor impact het nieuwe autobelastingenplan heeft op de verhuurbranche.

Han ten Broeke en Rogier Kuin (manager Public Affairs) willen u hier graag verder over bijpraten op dinsdag 6 juli van 15.30 tot 16.30 uur via MS Teams. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar verhuur@bovag.nl
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring