Sleept u de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2022 in de wacht?

Laatste update 02 juli 2021 Leestijd: 2 min

Na een onderbreking vanwege corona organiseert BOVAG Onafhankelijke autobedrijven opnieuw de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Op 1 juli is de aanmeldperiode voor de nieuwste editie van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2022 gestart. Doet u ook mee? Wie weet wordt u de opvolger van CarProf Valentijn en sleept u de titel in 2022 in de wacht. Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2021.

Groot of klein, iedereen maakt evenveel kans

Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, alleen sales- of aftersalesactiviteiten doet, iedereen maakt kans op de titel. Dus bent u apetrots op uw bedrijf? Is uw team een geoliede machine? Of blinkt u uit in sales of aftersales? Meld u dan aan voor de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het jaar 2022. 

Hoe kan ik mijzelf aanmelden? 

Aanmelden is heel simpel. Vul dit korte aanmeldformulier in. Vermeld hierbij waarom u vindt dat uw bedrijf in aanmerking komt voor de titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar. Ga daar in ieder geval in op hoe uw bedrijf zich onderscheidt richting de klant, ook online. Hoe denkt u bijvoorbeeld een goede uitgangspositie te hebben voor de toekomst?  

U kunt ook voorgedragen worden

Het is ook mogelijk dat u door anderen wordt voorgedragen die in u een potentiële winnaar zien. Bijvoorbeeld vanuit uw garageformule, de buitendienst van BOVAG of een aantal BOVAG-partners. 

Alle informatie over het verloop van de verkiezing en de spelregels zijn te lezen op mijn.bovag.nl/onafhankelijkautobedrijfvanhetjaar.

De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op dinsdag 22 maart 2022 in Nieuwegein. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring