Nieuw op viaBOVAG.nl: de online autoverkoopservice

Laatste update 19 juli 2021 Leestijd: 3 min

ViaBOVAG.nl lanceert eind deze week een nieuwe dienst: 'de online autoverkoopservice'. Deze nieuwe functionaliteit maakt het nu ook voor consumenten mogelijk om hun tweedehands auto’s op viaBOVAG.nl te verkopen. Uniek hierbij is dat de consument een gegarandeerde prijs van viaBOVAG.nl ontvangt voor zijn auto en dat de auto bij de consument thuis wordt opgehaald. Makkelijk, snel en transparant: dat is waar 'de online autoverkoopservice' om draait!

Unieke auto’s exclusief voor viaBOVAG.nl-deelnemers

De markt voor het inkopen van tweedehands auto’s is sterk gegroeid, er zijn veel spelers op de markt om auto’s van consumenten in te kopen. Deze auto’s worden vervolgens geëxporteerd, verkocht via landelijke veilingen of aan een andere consument verkocht. Op dit moment heeft u geen toegang tot de markt in de onderlinge verkopen van voertuigen door consumenten (circa 700.000 voertuigen per jaar). Omdat viaBOVAG.nl het belangrijk vindt om zoveel mogelijk goede occasions binnen de branche te houden, willen zij de ingekochte auto’s van consumenten exclusief aanbieden aan viaBOVAG.nl-deelnemers. 

Landelijke campagne

Direct na de zomer start een landelijke consumentencampagne op tv en online om bekendheid te geven aan deze nieuwe dienst. De komende periode gebruikt viaBOVAG.nl om de dienst ‘de online autoverkoopservice’ verder te verbeteren en te promoten, zodat straks een ruim aanbod van unieke auto’s exclusief aan de viaBOVAG.nl-deelnemers aangeboden kan  worden. Op de achtergrond kijkt viaBOVAG.nl hoe zij u het beste toegang kunnen geven tot het aanbod. U wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. 

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag

Lees ook:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring