Nieuwe versie AMTek-app voor BOVAG-kampeerbedrijven

Laatste update 29 januari 2021 Leestijd: 2 min

Er is een verbeterde versie van de AmTek-app beschikbaar voor caravan- en camperbedrijven die al deelnemen aan de nieuwe keuringsmethode. Begin 2020 is een groep BOVAG-leden gestart met het uitvoeren van de BOVAG Onderhoudsbeurt via de app. BOVAG werkt hiervoor samen met Aboma, die daarvoor de AMTek-app heeft ontwikkeld.

Begin vorig jaar is de uitrol van de app gestart bij een eerste groep BOVAG-kampeerbedrijven die zich aangemeld had. Zij zijn bezocht door Aboma, hebben uitleg ontvangen en toegang gekregen tot de AMTek-app. Veel van de deelnemende bedrijven hebben positieve feedback gegeven over de samenwerking met Aboma en het gebruik van de app. Er waren echter ook verbeterpunten. Daarom is er de afgelopen maanden op de achtergrond hard gewerkt om deze verbeteringen in een nieuwe versie van de app te implementeren. Deze nieuwe versie is afgelopen week aan de deelnemende bedrijven beschikbaar gesteld, zodat er ruim voor het seizoen gestart kan worden met de nieuwe versie.

De bedrijven die zich aangemeld hebben maar nog niet aangesloten zijn op het nieuwe systeem, worden zodra de situatie het toelaat door Aboma benaderd.

Waarom de samenwerking met Aboma?

De consument kan voor de aankoop en onderhoud van zijn kampeermiddel het beste bij een BOVAG-kampeerbedrijf terecht. Als BOVAG-bedrijven willen we hier graag in voorop blijven lopen, nu en in de toekomst. Voor het onderhoud van het kampeermiddel maken we gebruik van ons eigen keurmerk: de BOVAG Onderhoudsbeurt. Om het keurmerk ook voor de toekomst relevant te houden zijn we op zoek gegaan naar een systematiek die bedrijven én de consument een aantal voordelen biedt:
  • Efficiëntie in de werkplaats
  • Waarborgen van kwaliteit
  • Verbetering van informatieoverdracht
  • Toevoegen van waarde aan consument
Hiervoor is BOVAG een samenwerking gestart met Aboma, voor het gebruik van de AMTek-app. 

Wilt u meer weten over dit project?

Neem dan contact op met branchemanager Maarten Mastop via (06) 13 56 82 60 of maartenmastop@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring