Samenwerking tussen generaties 

Laatste update 03 december 2021 Leestijd: 2 min

Zitten er verschillen tussen oudere en jongere medewerkers? Gelukkig wel! Zowel de kennis en ervaring van de oudere generaties als de nieuwe inzichten van jongeren zijn waardevol voor uw bedrijf. De samenwerking onderling kan soms door stress of onbegrip stroef verlopen. OOMT heeft tools ontwikkeld voor alle ondernemingen die vallen onder de cao MvT om jong en oud beter te laten samenwerken. 

OOMT heeft de workshop ‘generatiehelden’ ontwikkeld waarin praktische tips aan bod komen voor zowel oudere als jongere generaties. Daarnaast is er de ‘Samen-Beter-Meter’ die naast het verhogen van het werkplezier ook minder ziekteverzuim tot gevolg heeft. Heeft u interesse in een van deze hulpmiddelen? Neem dan contact op met OOMT via werkgeversadvies@oomt.nl of bel 0800 0155. 

Heeft u overigens nieuwe BBL-studenten aangenomen? Kijk dan of u ze een ‘kickstart’ kunt geven met de gratis trainingsdagen

Inspiratie 

In de BOVAG krant komt dit onderwerp ook regelmatig voorbij. BOVAG sprak onlangs met de schrijver van het boek ‘Het Millennial Mysterie’, dook in een onderzoek over leerlingen en vroeg jonge ondernemers en oudere medewerkers naar hun kijk op deze zaak. Lees erover in deze BOVAGkrant special over jong talent of hou uw brievenbus in de gaten voor het nieuwe nummer dat 17 december op de deurmat valt. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring