Bureau BOVAG nu te beluisteren

Laatste update 24 december 2021 Leestijd: 2 min

Met Bureau BOVAG is de vereniging gestart met een nieuw medium: de podcast. In iedere aflevering onderzoekt onze journalist een onderwerp uit de mobiliteitsbranche. Hij neemt luisteraars mee langs BOVAG-leden en experts rond dat onderwerp. In de eerste aflevering staat ‘Het Geschil’ centraal.

U kent het wel: u heeft een product verkocht aan een klant en deze komt ermee terug omdat het niet volledig aan zijn of haar eisen voldoet. Zijn die eisen redelijk? Hoe reageert u hierop? Wat kunt u het beste doen en wat kan BOVAG daarin betekenen? Bureau BOVAG neemt u hierin mee in de ruim twintig minuten durende uitzending. Waarom ruim 20 minuten? Zo lang zijn de meeste Nederlanders onderweg in hun auto naar het werk (buiten coronatijd).

Podcast?

Voor wie niet zo heel erg bekend is met het fenomeen podcast: het is een soort YouTube met uitsluitend geluid. Bureau BOVAG kunt u afspelen via mijnBOVAG, maar ook via podcast-apps. Bekenden zijn: Spotify, Google podcasts of de standaard podcast-app op een Iphone. Kijk op mijnBOVAG hoe dat werkt.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring