Actueel > Podcast > Bureau BOVAG

Bureau BOVAG

BOVAG-Podcast-logo.pngBOVAG heeft een serie podcasts gemaakt over actuele kwesties uit de branche. In zes afleveringen neemt een reporter steeds een ander onderwerp onder de loep zoals bijvoorbeeld de occasionmarkt of behandelt hij een geschil tussen een lid en klant. Wat is er aan de hand? Tegen welke zaken lopen leden aan? En wat zijn oplossingen? BOVAG-leden en experts geven antwoord. In tweeëntwintig 
minuten -de gemiddelde reistijd woon-werkverkeer- weet u precies hoe het zit. 

Bureau BOVAG al eens geluisterd? Alvast een voorproefje!


Niet zo bekend met podcasts? Lees dan hieronder verder:

Aflevering 1: Het geschil

Wat doet u als het contact met een klant volledig escaleert? BOVAG-lid Willem de Kreek vertelt over bijzondere ervaringen met klanten. Zoals krassen op een auto die hij met schoensmeer zou hebben ingesmeerd. Hoe pakt hij dit soort situaties aan? Wat heeft hij aan BOVAG in zo'n geval? Experts geven tips en vertellen over klachten en geschillen.

Aflevering 2: Occasions

Een tekort aan gebruikte auto's is op dit moment het onderwerp op de occasionmarkt. Waar komt dit tekort vandaan? Wat doet het met de prijzen en hoe gaat dit verder in de toekomst? Bureau BOVAG bezocht een BOVAG-autobedrijf, een BOVAG-autodealer en een internationale autogroothandel en besprak de occasionmarkt met hen. Ook voorzitter van BOVAG-Onafhankelijke Autobedrijven Gerard en Buuren geeft zijn visie en tips aan autobedrijven. Luister mee!
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring