Kennissessie ‘Stoppen en doorgaan?’ weer van start in najaar, meld u aan!

Laatste update 27 september 2021 Leestijd: 3 min

BOVAG organiseert vanaf het najaar weer vier kennissessies waarin u meegenomen wordt in de belangrijkste onderdelen van een bedrijfsverkoop. Een adviseur van Alfa Accountants licht toe wat er komt kijken bij het overdragen en verkoopklaar maken van uw bedrijf. Ook zijn er ondernemers die hun ervaringen met u delen. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Wilt u op termijn uw bedrijf overdragen, of bent u degene die een bedrijf gaat overnemen? Meld u dan aan voor een van de kennissessies!

Er zijn verschillende redenen waarom u uw bedrijf wilt verkopen. Een naderend pensioen, een opgezegd dealercontract, een structureel afnemend rendement of er ‘gewoon’ geen zin meer in hebben. In alle gevallen is het belangrijk om op tijd te beginnen, want een bedrijfsoverdracht neemt al gauw vijf jaar in beslag. Er komen fiscale, juridische en financiële zaken bij kijken. En er is een hoop om uit te zoeken: heeft u bijvoorbeeld pensioen opgebouwd in uw bedrijf? Kunt u leverancierscontracten zomaar beëindigen? Kan uw bedrijf onafhankelijk van u verder? Tijdens de kennissessies van ‘Stoppen en doorgaan?’ vertelt een adviseur van Alfa Accountants waar u allemaal aan moet denken. 

Draagt u uw bedrijf over aan een familielid of werknemer? Ook dan is er sprake van verkoop en is het nuttig om deze sessie te volgen. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een aantal ondernemers zal hun ervaring met u delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen. 

Data en locaties

Alle sessies vinden plaats op de kantoren van Alfa Accountants en Adviseurs met uitzondering van de avond in Mill:
  • Maandag 4 oktober 2021 Zwolle (Van der Valk Hotel, Nieuwleusenerdijk 1) 
  • Woensdag 10 november 2021 Naaldwijk (Tiendweg 6)
  • Maandag 4 april 2022 Heerhugowaard  (M. de Klerkweg 3)
  • Woensdag 11 mei 2022 Mill City Resort Hotel, Hoogveldseweg 1)
Klik hier om u direct aan te melden

Programma

  • 18.00 uur: Inloop met soep en een broodje
  • 19.00 uur: Welkom door BOVAG
  • 19.15 uur: Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging door Alfa Consultants gecombineerd met praktijkervaringen van ondernemers
  • 20.30 uur: Vragen
  • 21.00 uur: Afsluitende borrel

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor een van de kennissessies. Kijk op mijn.bovag.nl/stoppenendoorgaan voor meer informatie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring