Wassen en poetsen voor een goed doel: doe ook mee op 3 juli

Laatste update 30 april 2021 Leestijd: 2 min

Op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli gaan we weer een dag auto’s wassen en poetsen voor een goed doel. Het bestuur van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven heeft daarvoor Stichting Muziekids gekozen. Elke deelnemer aan de actie draagt op die dag per was- of poetsbeurt een klein bedrag af voor de Muziekids. Om de actie nog leuker te maken, mag u kleurplaten uitdelen waarmee uw klanten kans maken op een dagje weg met het hele gezin. BOVAG promoot de actie en stelt ook promomaterialen beschikbaar, waaronder een spandoek. Meld u nu aan! 

Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal € 30.000 in te zamelen, om zo Muziekids een hart onder de riem te steken. 

Hoe werkt het? 

Als u zich aanmeldt, krijgt u vooraf kleurplaten en een spandoek toegestuurd. Ook komt er een toolkit beschikbaar, waarmee u de actie lokaal onder de aandacht van uw klanten kunt brengen. Op de Nationale Autowasdag vraagt BOVAG u bij elke wasbeurt € 1,- of bij elke poetsbeurt 10 procent van de omzet af te dragen. Om de dag nog leuker te maken, mag u kleurplaten uitdelen. Deze kunnen uw klanten kosteloos opsturen naar BOVAG, waarmee ze kans maken op een dagje uit met het gezin. Na afloop van de actie overhandigt BOVAG een cheque met het ingezamelde bedrag én alle kleurplaten aan Muziekids. Uw naam komt ook op de cheque te staan als u deelneemt. 

Helpt u mee om er weer succesvolle dag van te maken? Meld u dan vandaag nog aan via de onderstaande button. 

Meld u aan voor de Nationale Autowasdag

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Autowasdag. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring