George Seitzinger nieuwe commissaris Bovemij

Laatste update 30 april 2021 Leestijd: 2 min

Op voordracht van BOVAG is George Seitzinger benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van Bovemij N.V. Hij zal zich in zijn toezichthoudende taken richten op de verbinding tussen Bovemij en BOVAG.

Seitzinger is algemeen directeur van Van Dijk Groep Woerden B.V. en penningmeester van het verenigingsbestuur van BOVAG. In zijn functie als penningmeester heeft hij zich onderscheiden door zijn grote betrokkenheid en zijn bijdrage aan het financieel solide maken van BOVAG. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor een sterkere relatie tussen Bovemij en BOVAG als aandeelhouder. Onder zijn bewind is ook ViaBOVAG tot stand gekomen. Vanwege het aflopen van termijnen zal Seitzinger in september afscheid nemen als penningmeester van BOVAG.

George Seitzinger zal zich in zijn toezichthoudende taak sterk blijven maken voor de verbinding tussen Bovemij en BOVAG. Zijn grote draagvlak in de sector en zijn visie op klantgerichtheid zullen Bovemij helpen om de relatie tussen Bovemij en de BOVAG-leden te verstevigen. 

Met Seitzingers benoeming, en eerder al de toetreding van Jaco Remijn (CEO van Broekhuis Groep) heeft de RvC van Bovemij twee echte ‘BOVAG-commissarissen’ in haar midden. Arjen Dorland is een ander nieuw gezicht in de RvC: hij volgt Gerlach Cerfontaine op als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bovemij N.V. en van de Raad van Commissarissen van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring