[VLOG] Bovemij-commissaris Gerlach Cerfontaine gehuldigd door Han ten Broeke

Laatste update 28 april 2021 Leestijd: 1 min

Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering van Aandeelhouders van Bovemij, op vrijdag 23 april jl., is oud-commissaris Gerlach Cerfontaine door BOVAG-voorzitter Han ten Broeke onderscheiden met het BOVAG Ererad.

Gerlach Cerfontaine was de voorbije zes jaar voorzitter van de Raad van Commissarissen van Bovemij N.V. en van de Raad van Commissarissen van N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. Tijdens zijn commissariaat leidde hij de digitalisering bij Bovemij en stuurde hij het bedrijf door turbulente tijden met een compliance-issue, bestuurswisselingen, de coronacrisis en recent het datalek bij RDC. 

BOVAG Ererad

Ten Broeke roemt Cerfontaine om zijn zorgvuldigheid, inzicht, en professionalisering. Als dank voor zijn bewezen diensten overhandigde hij hem het BOVAG Ererad: een oorkonde en erespeld, die worden uitgereikt aan natuurlijke personen die geen lid van BOVAG zijn of zijn geweest, en die zich uitzonderlijk verdienstelijk hebben gemaakt voor BOVAG in zijn geheel. De benoeming vindt plaats door de BOVAG Ledenraad.

Bekijk hier de huldiging

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring