Specialist in schadeherstel van caravans en campers? Maak het officieel!

Laatste update 21 september 2020 Leestijd: 1 min

Bent u serieus actief met schadeherstel aan caravans en/of campers? Laat dan uw klanten zien dat u een specialist en betrouwbare partner hierin bent: laat u certificeren voor BOVAG Erkend Schadeherstel Caravan en Camper en wordt daarmee lid van deze nieuwe BOVAG-ledengroep.

BOVAG heeft sinds begin dit jaar een nieuwe ledengroep: caravan- en camperschadeherstellers. Deze ledengroep valt onder de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven en werkt met de BOVAG-norm om de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel te borgen. Door dit aparte lidmaatschap aan te vragen, krijgt u een erkenning voor dit specialisme. Erkenning van verzekeraars én van uw klanten natuurlijk. Een goede reden om u aan te sluiten bij deze ledengroep. Bent u door de zomerdrukte hier niet aan toegekomen? Dan is wellicht nu het moment.

Ruim 65 collega’s gingen u inmiddels voor. Goed om te weten dat 2020 een opstartjaar is, wat inhoudt dat u geleidelijk naar de norm kunt toewerken. Interesse? Neem voor meer informatie een kijkje op de informatiepagina op mijn.bovag.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring