Rijscholen 2.0: Doet u mee?

Laatste update 24 september 2020 Leestijd: 2 min

Zoals tijdens het webinar op dinsdag 22 september is aangekondigd, gaan wij aan de slag om de verschillende consumentenproposities 'Kwaliteit begint hier', 'Zeker in iedere situatie' en 'Klaar voor morgen' samen met leden verder uit te werken in kleine groepen van 6 tot 8 rijscholen. De eerste twee bijeenkomsten staan inmiddels al gepland. Doet u mee?

Webinar 'Vernieuwing rijscholen'

Tijdens een webinar op dinsdag 22 september deelden Jurriën Kamst (branchemanager) en Arno Smits (rijschoolhouder en lid van de klankbordgroep) de uitkomsten van plannen voor vernieuwing van de afdeling Rijscholen. Heeft u het webinar gemist? Bekijk hem hier terug.

Brainstormsessies:

  • Op maandag 12 oktober heet Joris van Hintum ons welkom bij Verkeersschool De Weerd in Apeldoorn. Het onderwerp van deze sessie is 'Veilig onveilige situaties ervaren'.
  • Op donderdag 22 oktober zijn we te gast bij Inge Kanters van Verkeersschool Het Vertrouwen in Erp. Hier gaan we met elkaar in gesprek over de 'Omruilgarantie instructeur'.

Programma

Het programma voor deze sessies zal iedere keer hetzelfde zijn. Vooraf zullen er relevante inzichten uit consumentenonderzoek en andere bronnen worden gedeeld over het onderwerp van die dag. We starten vervolgens om 16.00 uur en brengen dan in een brainstormsessie van twee uur alle wensen, eisen, kansen en bedreigingen in kaart. Op basis hiervan wordt een opdracht geformuleerd die door de branchemanager zal worden opgepakt, zodat uiteindelijk nieuwe producten en diensten gemaakt kunnen worden. Na de brainstorm sluiten we af met soep en een broodje en is er de gelegenheid om na te praten.

Doet u mee?

Voor beide bijeenkomsten zoeken wij nog leden die samen met ons willen meedenken en meepraten. Heeft u interesse voor deze sessies, andere voorstellen of wilt u weten wat er nog op de planning staat? Neem dan contact op met Jurrien Kamst.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring