Elena nu nog krachtiger, ook autobedrijven sluiten aan

Laatste update 06 november 2020 Leestijd: 3 min

De kracht van Elena is ‘samen’. Dankzij Elena kunnen BOVAG-verhuurbedrijven elkaar waarschuwen voor malafide huurders en voorkomen zo dat de ander gedupeerd raakt. Eerder dit jaar sloten ook motorverhuurders aan. Vanaf nu kunnen ook BOVAG-autobedrijven Elena gebruiken, en hun klanten die een auto na proefrit of verhuur niet terugbrengen registreren. Maar ook wanbetalers en veroorzakers van schade. Wees dus alert en gebruik Elena! Met elkaar kunnen we criminaliteit in de mobiliteitsbranche terugdringen. 

Elena is het waarschuwingssysteem waarin leden dubieuze bedrijven, particuliere huurders en proefritklanten registreren. Met Elena kunnen u en uw collega’s elkaar waarschuwen. Daarmee voldoet u aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming én het systeem is bovendien goedgekeurd door de Autoriteit Persoonsgegevens. U werkt met Elena dus helemaal privacyproof. Gebruikers van Elena hebben toegang tot de database, maar kunnen via Elena ook kosteloos het Centraal curatele- en bewindregister raadplegen.

Redenen om Elena te gebruiken

  1. Voorkom schade of verduistering van uw voertuigen door de klant vooraf te checken.
  2. Waarschuw collega’s voor klanten die zich bij u misdragen hebben.
  3. Werk met collega’s aan het terugdringen van criminaliteit in de mobiliteitsbranche.
  4. Voldoe aan de privacywetgeving en voorkom boetes.
  5. Registratie is eenvoudig.
  6. Elena werkt preventief.
Lees nog meer redenen in deze flyer:

Aanmelden

Een Elena-abonnement kost een vast bedrag per maand, namelijk 25 euro en eenmalig 38 euro exclusief btw voor de aansluitkosten. Voor leden van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven is dit bedrag inbegrepen in de contributie. BOVAG-motorbedrijven, -onafhankelijke autobedrijven en -autodealers kunnen zelf kiezen voor een abonnement op Elena. Kijk voor meer informatie over Elena op mijn.bovag.nl/elena.

Wilt u weten waarom Koen van Ulden van Huurmij Elena gebruikt? Bekijk het volgende filmpje: 
 
Meer weten over Elena? Bekijk de animatie:

Meer informatie over Elena

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring