Caravan- en camperschadeherstelbedrijven breidt uit met de 35 dealers van DealerRepair

Laatste update 13 maart 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG verwelkomt het collectief van DealerRepair als nieuw lid van de afdeling Schadeherstelbedrijven die sinds 1 januari 2020 ook specialisten op het gebied van caravan- en camperschadeherstel vertegenwoordigd. Alle 35 vestigingen van het netwerk van caravan- en camperdealers treden daarmee toe tot BOVAG.

DealerRepair vertegenwoordigt merkdealers die nauwe banden hebben met caravan- en camperfabrikanten en gespecialiseerd schadeherstel uitvoeren. Branchemanager BOVAG Schadeherstelbedrijven Frank Ruygrok heet DealerRepair van harte welkom bij BOVAG: "De bedrijven die bij DealerRepair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau."

Hoger niveau

De afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven is op 1 januari 2020 uitgebreid met een nieuwe ledengroep van schadeherstellers in de caravan- en camperbranche en deze groep telt nu 70 leden. Caravan- en camperbedrijven die actief zijn met schadeherstel kunnen daardoor meeprofiteren van de belangenbehartiging door BOVAG voor schadeherstellers. Deze leden kunnen ook gebruikmaken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs. "Eén van de speerpunten voor deze ledengroep is het werken aan een eerlijk speelveld; heldere voorwaarden voor zowel ketens als individuele bedrijven. Ook voor caravan- en camperbedrijven wordt dat steeds relevanter als we kijken naar de ontwikkelingen in de branche", voegt Maarten Mastop, branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, daaraan toe. 

Certificering

Om de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel te borgen, heeft BOVAG een norm vastgesteld die gedragen wordt door de hele branche. Deze norm geeft alle partijen helderheid en zekerheid over de kwaliteit én uniformiteit van de werkzaamheden. Om te toetsen of bedrijven aan deze norm voldoen, doorlopen zij de BOVAG Digitale Zelfevaluatie en een audit. De verwachting is dat binnenkort de eerste caravan- en camperschadeherstelbedrijven gecertificeerd worden. 

Word lid

Bent u actief in caravan- en camperschadeherstel? Word dan ook lid. Op mijn.bovag.nl/caravancamperschadeherstel leest u wat dit lidmaatschap biedt en hoe u zich kunt aanmelden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring