5 redenen om de Informatiebijeenkomst Bedrijfsbeëindiging te bezoeken

Laatste update 10 april 2024 Leestijd: 2 min

Niet voor elk bedrijf is er een koper. Bedrijfsbeëindiging komt daardoor steeds vaker voor. Daarom organiseert BOVAG op woensdagavond 17 april in het BOVAGhuis in Bunnik een Informatiebijeenkomst Bedrijfsbeëindiging. Hierbij gaan juristen van BOVAG en de specialisten van Alfa Accountants in op de belangrijkste punten van een goede bedrijfsbeëindiging. We zetten de belangrijkste redenen om deze bijeenkomst bij te wonen voor je op een rij.

  1. Goed stoppen met je bedrijf kost tijd en aandacht. Volgens experts is hier minimaal drie jaar voorbereiding voor nodig. Dus ook al ben je nog niet concreet aan het stoppen, ook dan is deze bijeenkomst relevant.
  2. We nemen de belangrijkste aandachtspunten bij het beëindigen van je bedrijf met je door. Na de bijeenkomst weet je precies wat je moet doen voor een soepele beëindiging.
  3. De sessie gaat niet over het beëindigingsproces alleen. We besteden aandacht aan je financiële toekomst nadat je bedrijf is geëindigd.
  4. Tijdens de Informatiebijeenkomst besteden we uitgebreid aandacht aan de fiscale en financiële kant van stoppen. Hier vinden break-outsessies plaats per rechtspersoon: je kiest hier voor de deelsessie eenmanszaak/VOF of de deelsessie BV.
  5. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen. En het Ondernemersklankbord vertelt meer over de hulp die zij bieden bij bedrijfsbeëindiging.
Deelname aan deze bijeenkomst op woensdag 17 april is onderdeel van je BOVAG-lidmaatschap en dus gratis. Vanaf 18.00 uur is de inloop met soep en broodjes. Het programma start om 19.00 uur en wordt om 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar: mijn.bovag.nl/stoppen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring