Reserveer een half uurtje om uw fietsen op viaBOVAG.nl te zetten

Laatste update 16 juni 2020 Leestijd: 2 min

Kunt u even tijd vrij maken? Ga dan aan de slag om uw gebruikte fietsen op viaBOVAG.nl te plaatsen, dit kost u maar een half uur. Ook al is het druk in uw bedrijf, het is van belang dat we met elkaar het portaal vullen met fietsen. Want alleen dan wordt viaBOVAG.nl voor fietsen een succes! Loopt u ergens tegenaan bij het adverteren? Neem dan contact op met uw kassasysteem. 

Op dit moment staat er ruim vierduizend fietsen op viaBOVAG.nl, waaronder zo’n tien procent gebruikte fietsen. Dat moeten er natuurlijk meer worden. Als een consument op viaBOVAG.nl geen fiets in de buurt kan vinden, is er een kans dat hij afhaakt en niet meer teruggaat naar de site. En dat zou jammer zijn. De bezoekers van viaBOVAG.nl zijn over het algemeen serieus geïnteresseerde consumenten met een hoge aankoopintentie. 

Adverteren is kosteloos tot 1 januari 2021. Meer informatie: mijn.bovag.nl/viabovagfiets.

Neem contact op met uw kassasysteem

Als u nog geen fietsen op viaBOVAG.nl heeft staan, kunt u contact met uw kassasysteem opnemen om uw kassa eenmalig en kosteloos aan viaBOVAG.nl te koppelen. Heeft u al fietsen op viaBOVAG.nl geplaatst en ziet u ruimte voor verbetering? Laat dit dan aan uw kassasysteem weten. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring