Twee nieuwe bestuursleden voor afdeling BOVAG Fietsbedrijven benoemd

Laatste update 24 januari 2020 Leestijd: 2 min

Martijn Oldenburger (Oldenburger Fietsspecialist) en Boyd Grift (Haico Tweewielers) zijn tot afdelingsbestuurslid benoemd tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Fietsbedrijven op 20 januari 2020. Het bestuur heeft deze twee jonge ondernemers voorgedragen aan de leden, mede vanwege hun ervaring met online ondernemen en klantbeleving. Daarnaast is afscheid genomen van Ronald Schot, omdat zijn laatste bestuurstermijn afliep. Schot is hartelijk bedankt voor de acht jaar dat hij het bestuur versterkte.

Ronald Schot zat tussen februari 2012 en 2020 in het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven. Afgelopen jaren heeft hij meegewerkt aan vele BOVAG-projecten en bijvoorbeeld zijn tanden in het dossier over accu opslag, transport en onderhoud gezet. Schot vond het een eer om in het bestuur plaats te nemen en kijkt goed op deze periode terug. "Het is goed dat er nu nieuwe, jonge mensen in het bestuur komen."

Martijn Oldenburger en Boyd Grift konden maandag niet op de vergadering aanwezig zijn en stellen zichzelf tijdens een volgende ledenvergadering uitgebreid voor. 

Bestuurssamenstelling

De huidige samenstelling van het bestuur van BOVAG Fietsbedrijven is:
  • Maarten Akkers (voorzitter)
  • Arthur Wijtman (Bike Totaal Wijtman Tweewielers)
  • Viktor Boere (Boere Fietsplezier)
  • Maurice Verdaat (VMG Fietshuis)
  • Martijn Oldenburger (Oldenburger Fietsspecialist)
  • Boyd Grift (Haico Tweewielers)
De ondernemers Rob van Oosterhout (Van Oosterhout Bikes & Sport) en Chantal van Rekum (Nijland Tweewielers) vertegenwoordigen de fietsbedrijven in de ledenraad van BOVAG. Zij zijn op de ALV ook hartelijk bedankt voor hun inzet. De ledenraad is het hoogste orgaan binnen BOVAG, dat mede de koers van BOVAG bepaalt. 

Lees meer over de branchedag op 20 januari:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring