Drie nieuwe bestuursleden benoemd tijdens ALV van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 17 januari 2020 Leestijd: 3 min

Er zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd tijdens de goed bezochte Algemene Ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 16 januari 2020. Zij volgen de drie bestuursleden op waarvan de tweede zittingstermijn afliep. Ook is Gerard ten Buuren unaniem herkozen als afdelingsvoorzitter. Zijn eerste termijn liep af en het bestuur heeft hem voorgedragen voor een nieuwe termijn van vier jaar. 

De tweede zittingstermijn van drie bestuursleden liep af: 
  • Patrick Hommel (Hommel Autobedrijven) 
  • Ernestine Voskuilen (Auto Voskuilen) 
  • Jenny Terpstra (Vakgarage Terpstra)  
Zij zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet voor de afdeling. 

Nieuwe bestuurders

Om de ontstane vacatures in te vullen, heeft het bestuur drie personen gevraagd om zitting te nemen in het afdelingsbestuur. De aanwezige leden hebben daarmee ingestemd. De nieuwe bestuursleden zijn:
  • Caroline van Nieuwenhoven (Autobedrijf van Nieuwenhoven) 
  • Mark van Schijndel (Autobedrijf Mark van Schijndel) 
  • Wouter van Kuilenburg (Autobedrijf van Kuilenburg)
Naast de voorzitter en drie nieuwe bestuursleden bestaat het afdelingsbestuur uit Tim Mangelaars (Auto en Service), Jan Lenters (Auto Combi), en Christiaan Stoker (SRT Biddinghuizen). 

Terug- en vooruitblikken

Tijdens de vergadering werd ook teruggekeken op 2019 en vooruitgekeken naar 2020. Daarbij werd dieper ingegaan op de lobby op Europees en nationaal niveau voor vrije toegang tot informatie. Die is cruciaal als garagebedrijven willen blijven werken aan moderne auto’s. Ook het project dat BOVAG oppakt samen met andere partners om garagebedrijven te helpen bij toegang tot originele fabrikanten data hoort daarbij.

BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens besteedde aandacht aan de feiten en fabels rondom diesel, een thema dat erg belangrijk is voor leden en waar veel vragen over bestaan. Hij vertelde het nuchtere verhaal van BOVAG en beantwoordde vragen uit de zaal. 

InterClassics

De Algemene Ledenvergadering werd dit jaar op de klassiekerbeurs InterClassics in Maastricht gehouden. Daar heeft de afdeling BOVAG Dutch Car Restorers een stand waar zij hun vakmanschap en expertise op het gebied van klassiekerrestauratie laten zien. Bezoekers aan de ALV hadden na afloop gratis toegang tot de beursvloer.

Bestuur-BOVAG-Onafhankelijke-Autobedrijven-ALV-16-01-2020-bericht.jpg

Foto (van links naar rechts): Caroline van Nieuwenhoven (nieuw bestuurslid), Wouter van Kuilenburg (nieuw bestuurslid), Jan Lenters (bestuurslid), Christiaan Stoker (bestuurslid), Mark van Schijndel (nieuw bestuurslid), Gerard ten Buuren (voorzitter), Tim Mangelaars (bestuurslid), Ernestine Voskuilen (afgetreden), Patrick Hommel (afgetreden)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring