BOVAG Dutch Car Restorers van 16 t/m 19 januari weer aanwezig op InterClassics

Laatste update 10 januari 2020 Leestijd: 2 min

BOVAG Dutch Car Restorers is van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2020 aanwezig op de InterClassics oldtimerbeurs in Maastricht. DCR toont op een eigen stand het vakmanschap en de expertise van de DCR-leden aan de bezoekers. Er komt een ongerestaureerde 'schuurvondst'  te staan, een Talbot Lago uit 1951. En nog een andere bijzondere, vooroorlogse klassieker. BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven houdt ook een Algemene Ledenvergadering op de beurs. 

DCR presenteert zich voor de derde keer onder de BOVAG-vlag op de goed aangeschreven klassiekerbeurs. In de Noordhal, op standnummer N.1650, geven de aanwezige leden presentaties en demonstraties op het gebied van restauratie van carrosserie, techniek en interieur. De leden die DCR vertegenwoordigen op de stand zijn: 
  • Lukkien Autobekleding 
  • Eastend Classics 
  • Carrosseriebouw Jansen 
  • Ellermeijer 
  • Classic Job 

Gratis toegang voor DCR-leden 

U bent van harte welkom bij de stand. DCR-leden kunnen de beursvloer gratis bezoeken. U kunt zich aanmelden een mail te sturen naar dcr@bovag.nl, onder vermelding van de dag dat u de beurs wilt bezoeken. Na aanmelding krijgt u (per e-mail) een gratis toegangskaart voor de beursvloer. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.interclassicsmaastricht.nl.  

De Talbot Lago uit 1951 (rechts op de foto) is te zien op de stand van BOVAG Dutch Car Restorers op InterClassics
IMG-20191219-WA0012.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring