De Speld LIVE op BOVAG Branchedag fiets-, scooter- en motorbedrijven

Laatste update 09 januari 2020 Leestijd: 2 min

De wervelende, satirische nieuwsshow van De Speld komt 20 januari op de BOVAG Branchedag voor fiets-, scooter- en motorbedrijven. De twee presentatoren van De Speld sluiten het programma af met nieuws, reportages en interviews, helemaal gericht op de tweewielerbranche en geheel in de komische stijl waar De Speld bekend om staat. Het thema van de branchedag is POWER UP!, en staat in het teken van nieuwe ideeën opdoen en opladen samen met uw collega-ondernemers. Meld u vandaag nog aan!

Op de branchedag hoort u alles over nieuwe producten, diensten en ontwikkelingen. Denk aan de introductie van BOVAG Leasefiets en adverteren op viaBOVAG.nl voor motorbedrijven. Ook kunt u inspiratie opdoen tijdens twee praktische workshops: 'Haal meer (rendement) uit je bedrijf', waarbij alle onderdelen aan bod komen die het rendement van je werkplaats bepalen, of 'Online en offline opvallen met je bedrijf'. Hierbij krijgt u concrete inzichten en tips & tools voor de beste klantbeleving en voor enthousiaste klanten door een onderscheidende aanpak.   

Tussen de programmaonderdelen door is er genoeg ruimte om bij te praten met collega-ondernemers, partners van BOVAG en de BOVAG-medewerkers zelf. Het programma met ontvangst start om 13.30 uur in DeFabrique in Utrecht, en sluit rond 18.15 uur af met een netwerkdiner. Bekijk het hele programma op mijn.bovag.nl/powerup.

Klik hier om u direct aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring