Dit moet u als autowas- of poetsbedrijf weten over milieu en veiligheid

Laatste update 06 september 2019 Leestijd: 2 min

Wat is de actuele wet- en regelgeving rondom legionella, slibafvoer en rioleringen? Wat moet u verder als autowas- of poetsbedrijf weten over milieu en veiligheid? Dat hoort u tijdens de kennissie Milieu en Veiligheid op de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven op 18 september. BOVAG houdt de ledenvergadering dit jaar weer op de Car Wash Show Europe, in de Kromhouthal in Amsterdam. U krijgt die middag gratis toegang tot de beursvloer. Dat zijn twee vliegen in één klap, meld u dus snel aan!

Tijdens de kennissessie zitten naast BOVAG ook Normec Biobeheer en Van der Velden aan tafel. Zij geven antwoord op vragen als: wat zijn de wijzigingen op het gebied van legionellacontroles en hoe goed scoren BOVAG-leden bij deze controles? Hoe wordt het opgevangen slib eigenlijk (duurzaam) verwerkt? Wat is recent veranderd op het gebied van milieu- en veiligheidswet- en regelgeving?

Programma ALV

De Algemene Ledenvergadering start om 9.30 uur met een kopje koffie en sluit rond 11.30 uur af met een lunch. Naast spreker Dieter Blees staat er een aantal bestuursverkiezingen op het programma, de kennissessie over milieu en veiligheid én u een inkijkje in de innovatieve carwash-functie van de nieuwe Mercedes-Benz GLS. Als u de ALV bijwoont, krijgt u daarna gratis toegang tot de Car Wash Show Europe. Een uitgelezen kans om u te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de branche. Ook is er volop de mogelijkheid om (internationaal) te netwerken.

Kijk voor het gehele programma en om aan te melden op mijn.bovag.nl/alv18september.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring