WinterWasWeken: doe mee en misschien wint uw klant een auto

Laatste update 28 oktober 2019 Leestijd: 3 min

Als u deelneemt aan de BOVAG WinterWasWeken, maakt elke klant die in januari 2020 zijn of haar auto bij u komt wassen of laten poetsen kans op fantastische prijzen. Met als hoofdprijs een auto naar keuze t.w.v. € 10.000,- uit te kiezen op viaBOVAG.nl. BOVAG vraagt met de actie aandacht voor het belang van autowassen in de winter en ondersteunt de actie waar mogelijk met publiciteit en een landelijke reclamecampagne. Doe ook mee, en meld u uiterlijk 13 november aan!  

Naast de hoofdprijs zijn er nog ruim zeventig andere prijzen zoals, weekendjes weg, navigatiesystemen en gadgets. Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt een kanskaart met een unieke code. Wanneer de klant deze code op de speciale actiesite registreert, maakt hij kans op een van de prijzen. Daarnaast wordt iedere deelnemer sowieso beloond met een prijs, namelijk een tweede kaartje gratis op een dagje uit naar keuze.

Deelnemen? Zo werkt het

Meld uw bedrijf zo snel mogelijk aan voor de WinterWasWeken. In de maand januari 2020 geeft u bij iedere wasbeurt een kanskaart met een unieke code aan uw klant. BOVAG zorgt net als voorgaande jaren voor landelijke communicatie op de radio en online. Deelnemende BOVAG-leden ontvangen posters en een pakket met digitale uitingen. Elk deelnemend bedrijf krijgt tevens ruim voldoende kanskaarten om uit te delen aan klanten en voorbeeldteksten voor de lokale media. 
Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Een wasstraat met kettingbaan betaalt € 600,- een roll-over € 300,- en een autopoetsbedrijf € 200,-. Naast het vastgestelde prijzenpakket is het ook mogelijk om zelf prijzen aan uw klanten beschikbaar te stellen. Laat bij inschrijving achter welke prijzen u zelf wenst weg te geven en hoeveel. Op uw deelnamepagina komt te staan welke prijzen uw klanten kunnen winnen.

Meld u snel aan

Heeft u zich nog niet voor deze actie heeft aangemeld? Doe dit dan alsnog, want de BOVAG WinterWasWeken kunnen alleen doorgaan als er voldoende deelnemers zijn. Aanmelden kan uiterlijk 13 november.
 
Meld u direct aan

Meer informatie over de WinterWasWeken

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring