Red levens met een AED; maak gebruik van de speciale BOVAG-aanbieding

Laatste update 08 oktober 2019 Leestijd: 2 min

Een hartstilstand kan iedereen overkomen: uzelf, een klant, een medewerker of iemand in de buurt. Het is van levensbelang dat dan zo snel mogelijk wordt gestart met reanimeren. Want als binnen zes minuten wordt gereanimeerd met behulp van een AED is de overlevingskans het grootst: vijftig tot zeventig procent. Nederland heeft nog geen dekkend AED-netwerk. Daarom is BOVAG in gesprek gegaan met de Hartstichting en kunt u nu als BOVAG-lid tegen gereduceerd tarief een AED aanschaffen.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat bij een hartstilstand een stroomstoot geeft, waardoor het hart kan resetten en weer in het normale ritme gaat kloppen.

Hart voor uw omgeving

Nederland komt nog duizenden AED’s te kort. BOVAG wil u de kans geven om hier verandering in te brengen en mee te werken aan een dekkend AED-netwerk. Door afspraken met de Hartstichting, kunt u als BOVAG-lid voordelig een AED aanschaffen inclusief een vijfjarig servicecontract. Hang ook een AED aan uw pand, en laat zien dat u hart voor de omgeving heeft!

Ga voor meer informatie naar mijn.bovag.nl/aed

Kijk op www.hartstichting.nl/aed kunt u zien hoeveel AED’s er in uw omgeving zijn.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring