BOVAG organiseert WinterWasWeken in januari; meld u aan!

Laatste update 10 oktober 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert in januari 2020 opnieuw de succesvolle WinterWasWeken. Elke klant die zijn of haar auto bij een deelnemend BOVAG-bedrijf laat wassen of poetsen, maakt kans op fantastische prijzen. Met als hoofdprijs een auto naar keuze t.w.v. € 10.000 uit te kiezen op viaBOVAG.nl. Daarnaast zijn er nog ruim zeventig andere prijzen zoals weekendjes weg, navigatiesystemen en gadgets. Enthousiast? Schrijf u dan uiterlijk woensdag 13 november in.

Om deel te nemen aan de WinterWasWeken meld u zich aan en geeft u in de maand januari bij iedere was- of poetsbeurt een kanskaart met een unieke code mee aan uw klant. BOVAG zorgt net als voorgaande jaren voor landelijke communicatie op de radio en online. Daarnaast ontvangt u een digitale mediakit en posters voor uw eigen locatie.

Deelname

Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. Een wasstraat met kettingbaan betaalt € 600,- een roll-over € 300,- en een autopoetsbedrijf € 200,-. Een klein bedrag als u het vergelijkt met een advertentie in de plaatselijke krant of een flyer bij het wekelijkse folderpakket. Naast het vastgestelde prijzenpakket is het ook mogelijk om zelf prijzen aan uw klanten beschikbaar te stellen.

Hoe werkt het voor de consument?

Elke betalende klant ontvangt bij een was- of poetsbeurt een kanskaart met een unieke code. Wanneer de klant deze code op de speciale actiesite registreert, maakt hij kans op een van de prijzen. Daarnaast wordt iedere deelnemer sowieso beloond met een prijs, namelijk een tweede kaartje gratis op een dagje uit naar keuze.

Doet u ook mee? Meld u snel aan (uiterlijk woensdag 13 november) via de onderstaande button.

Meld u direct aan

Meer informatie over de WinterWasWeken

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring