Toolkit Nationale Autowasdag 2019 staat online

Laatste update 14 juni 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG autowas- en poetsbedrijven doen massaal mee aan de Nationale Autowasdag op zaterdag 29 juni. Op die dag wassen en poetsen we auto’s voor het goede doel, deze keer voor stichting Muziekids. Heeft u zich al ingeschreven? De toolkit staat inmiddels online. Daarin zitten handige promotiematerialen waarmee u lokaal de Nationale Autowasdag onder de aandacht kunt brengen en kunt laten zien dat uw bedrijf meedoet. Download het pakket met poster, flyer en themabeeld op deze pagina.

Vorig jaar werd er maar liefst 34.515 euro ingezameld voor Villa Pardoes. Daarom heeft het bestuur dit jaar opnieuw voor een goed doel gekozen, namelijk stichting Muziekids. Zij zetten zich in om zieke kinderen in hun muziekstudio’s even te laten vergeten dat zij ziek zijn. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 29 juni, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert, draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal €30.000,- in te zamelen voor de Muziekids. Maar dit kan natuurlijk veel meer worden als iedereen deelneemt en het mooi ‘wasweer’ wordt.

Doet u ook mee? Als u uw bedrijf voor uiterlijk 20 juni aanmeldt, dan ontvangt u spandoeken en kleurplaten.

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Autowasdag
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring