Training ‘Omgaan met criminaliteit en agressie’ op 20 maart: nog maar een paar plekken beschikbaar

Laatste update 08 maart 2019 Leestijd: 2 min

De populaire eendaagse training die baliemedewerkers en andere verhuurmedewerkers helpt om te gaan met criminaliteit en agressie dit voorjaar opnieuw gehouden. Trainers die gespecialiseerd zijn op het gebied van fraudepreventie leren deelnemers valse documenten en verdachte situaties herkennen. De training vindt plaats op 20 maart in Nieuwegein. Wees er snel bij als u mee wilt doen, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Huurders van vervoersmiddelen hebben niet altijd de beste bedoelingen. Dit leidt soms al aan de verhuurbalie tot vervelende confrontaties. Hoe ga je daar als baliemedewerker mee om? BOVAG en Innovam hebben hiervoor een speciale eendaagse training ontwikkeld die baliemedewerkers helpt om criminaliteit sneller te herkennen en hen leert om handig en verstandig om te gaan in lastige situaties met klanten. 

De trainers zijn specialisten op het gebied van fraude en fraudepreventie. Samen met ervaringsdeskundigen uit de verhuurbranche laten ze zien hoe je valse documenten en verdachte situaties herkent, onderscheid maakt tussen malafide en bonafide klanten, wat de wetgeving in deze situaties kan betekenen en hoe je bestaande BOVAG-hulpmiddelen kunt inzetten. Zelfs een slechtnieuwsgesprek oefenen, met een professioneel acteur, staat ook op de agenda. 

De training is een waardevolle aanvulling op de competenties van uw baliemedewerkers en wordt gegeven op 20 maart, van 9:00 tot 17:00 uur bij de Innovam in Nieuwegein. Wilt u of uw medewerker(s) deelnemen aan de training? Wees er dan snel bij, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar!

Meer informatie

Direct aanmelden

Praktische informatie

  • Data: woensdag 20 maart 2019
  • Tijden: 9:00 tot 17:00 uur
  • Voor wie: baliemedewerkers, managers en ondernemers die baliemedewerkers aansturen en die meer inzicht in of controle willen over de criminaliteitspreventie in hun onderneming.
  • Kosten: € 265,- per deelnemer, inclusief lunch (exclusief btw)
  • Locatie: Innovam in Nieuwegein
  • Overig: Voorafgaand krijgen deelnemers een syllabus met alle cursusinformatie

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring