Nieuw: informatief filmpje met uitleg over gascontrole en G607-keurmerk

Laatste update 21 juni 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft een informatief filmpje gemaakt voor kampeerders over het belang van een periodieke controle van de gasinstallatie van hun caravan of camper bij de BOVAG Kampeervakman. Deze controle is standaard onderdeel van de BOVAG Onderhoudsbeurt. De video is onderdeel van de nieuwe online campagne van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, die tot de halverwege de zomer in het teken staat van de vakantievoorbereiding.

De boodschap die vakantiegangers tot in de zomer voorgeschoteld krijgen is dat ze voor periodiek onderhoud en slimme accessoires bij de BOVAG Kampeervakman moeten zijn. In het filmpje wordt naast uitleg over de gascontrole ook verteld over het G607-keurmerk, dat op veel Duitstalige campings verplicht is.

Doet u ook mee?

Breng het filmpje ook onder de aandacht van uw klanten, zodat ze goed voorbereid op vakantie gaan. Er is ook nog een toolkit met statische en geanimeerde banners, waarmee u aan kunt haken op de online campagne. Gebruik de video of banners op uw website of deel ze via sociale media om uw expertise als BOVAG Kampeervakman te benadrukken en ook mee te liften op de campagne.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring